Over 123-vrachtwagentheorie.nl

123-vrachtwagentheorie.nl is dé opleider voor toekomstige vrachtwagenchauffeurs bij jou in de buurt. Achter ons bedrijf staat een team vol enthousiaste en deskundige mensen dat niet kan wachten om jou van dienst te kunnen zijn. Of het nu gaat om het behalen van je vrachtwagenrijbewijs of juist het volgen van nascholingen, wij staan voor je klaar.

Wij weten dat het slagen voor de vrachtwagen theorie voor lang niet iedereen even simpel is. Het je zelfstandig moeten verdiepen in dikke studieboeken vol met regels en uitzonderingen op die regels, het kan al snel aardig overweldigend zijn. Om nog maar te zwijgen over de vele uren en dagen die je ervoor vrij moet maken om je de vrachtwagen theorie eigen te maken. Dat kan echt veel effectiever, sneller en leuker. Dat begint al met het kiezen voor 123-vrachtwagentheorie.nl.

Doeltreffende dagcursussen met 100% slagingskans

We bieden vrachtwagen theorie cursussen aan waarbij je in slechts 1 dag alles leert wat je maar moet weten. Dankzij de laagdrempeligheid van onze cursussen zijn deze bovendien voor iedereen toegankelijk.

Of je nu supereenvoudig leert of faalangst en/of dyslexie je in de weg staan, dat vormt bij ons allemaal geen probleem. Ook dan bieden we je een 100% slagingskans voor uw vrachtwagen theorie. Het laat zien dat we erg overtuigd zijn van onze manier van lesgeven, waarbij we enkel gebruikmaken van de beste instructeurs. Mocht het je allemaal toch tegen zijn gevallen, dan bieden wij jou een korting waarbij de herkansing kosten €100 is inclusief alles.

Reserveer online voor cursus vrachtwagen theorie

De eerste kennismaking met 123-vrachtwagentheorie.nl heb je al ervaren met het brengen van een bezoekje aan onze site. De kans is groot dat je geïnteresseerd bent geraakt om meer te weten te komen over onze diensten en aanbod. Wil je je al opgeven voor één van onze dagcursussen vrachtwagen theorie? Dat kan! Bekijk onze cursusdata en locaties, en plaats online je reservering.

Heb je eerst nog vragen die je graag beantwoord wilt hebben, dan is het goed om te weten dat onze klantenservice op werkdagen voor je klaarstaat. Wacht niet met het opnemen van contact, maar bel ons gelijk om direct onze klantvriendelijkheid te ervaren. Maak je liever gebruik van ons e-mailadres of online contactformulier? Dat kan uiteraard ook. We zorgen er dan voor dat we je zo snel mogelijk van een reactie voorzien.

Ga jij ook voor de best mogelijke ervaring? Dan kun je niet om 123-vrachtwagentheorie.nl heen.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veel gestelde vragen met daarbij horend antwoord. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons bereiken via de telefoon, whatsapp, facebook of e-mail.

Algemeen

Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 2 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.

Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.

Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden kunt u na de aanmelding een kijkje nemen in de oefenstof die u per mail ontvangt.

De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!

De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 17 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 2 jaar geldig.

Cursus informatie

Helaas geven wij op dit moment de cursus alleen in het Nederlands.

Dit kan je bij het aanmelden direct aangeven. Let op: het examen kost wel €12,- meer.

Nee, wij reserveren geen individuele examens. Dit kan je zelf via MijnCBR reserveren of je kan het aan je eigen rijschool vragen.

Dit kan zeker! Je kunt dit bij het aanmelden meteen aangeven. Na het aanmelden zullen wij contact met je opnemen om een geschikte cursus aan jouw examen te koppelen. Je betaalt uiteraard niet meer voor het CBR theorie examen maar enkel voor de theoriecursus.

Het CBR theorie examen wordt zal na je aanmelding door ons gereserveerd worden. Als je zelf al een examen hebt, kun je natuurlijk ook nog meedoen met de cursus!

Dit kan kosteloos zolang er nog geen CBR examen voor je gereserveerd is. Neem contact op met onze klantenservice via 0858001231 of door een whatsapp te sturen naar 0638204490.

Wanneer je gezakt bent, krijg je van ons een mailtje, via deze mail kun jij een nieuwe cursus inplannen. De korting wordt automatisch verrekend.

Betalingen

Om deel te nemen aan de cursus en examen kan er een aanbetaling gedaan te worden, het resterende bedrag kan in overleg contant betaald worden.

Wij hebben een tijdelijke actie waarbij de theoriecursus €225,- kost. Dit is inclusief €38,70 CBR examenkosten (standaard examen).